Lees hier actueel nieuws

26-9-2020

Na een inventarisatie bij de gemeente Haaksbergen en de Veiligheidsregio Twente omtrent de regels voor het organiseren van een evenement, met inachtneming van de Corona regels, hebben wij besloten in 2020 geen Levende Kerststal te organiseren.

Wij vinden het als vereniging heel jammer dat we dit hebben moeten besluiten, maar we zien geen mogelijkheid om op een veilige manier voor iedereen een Levende Kerststal te kunnen organiseren.

We hopen dat we in 2021, ons 75 jarig jubileum jaar groots uit kunnen pakken met een Levende Kerststal op ons terrein aan de Geukerdijk 100 in Haaksbergen.

1-9-2020

Inverband met de Corona maatregelen draaien de groepen op andere tijdstippen.

De openingstijden vanaf 11 mei zijn:

Maandag:       18:00 tot 19:30          Kleine Welpen (kinderen van 8 tm 10 jaar)

Dinsdag:         18:30 tot 20:00          Grote Welpen (kinderen van 10 tm 12 jaar)

Woensdag:     19:00 tot 20:00          Scouts (kinderen van 12 tm 15 jaar)

Donderdag:     18:00 tot 19:30          Bevers (kinderen van 5 tm 8 jaar)

20:00 tot 21:30          Explorers (kinderen van 15 tm 17 jaar)

Het is voor ouders niet toegestaan om op het terrein of in het gebouw te komen, tijdens de opkomsten van de groepen. Kinderen die met de auto gebracht worden kunnen de kinderen afzetten aan de parkeerplaats aan de voorkant van ons gebouw aan de Geukerdijk. Kinderen die met de fiets gebracht worden of zelf met de fiets komen kunnen via de poort aan de Hanenbergweg naar binnen.

Mocht je contact willen met 1 van de leiding, neem dan telefonisch contact op via 053-5724100 na afloop van de draai avond.

1-7-2020

Veel regels zijn momenteel versoepeld, onder bepaalde voorwaarden.

Scouting de Klomp houd zich ten alle tijden aan de voorschiften van Scouting Nederland. Deze zijn te vinden op de website van Scouting Nederland.

Alle informatie met betrekking tot de kampen is te vinden op de volgende website.

www.wegaanopzomerkamp.nl

Mochten er specifieke vragen of opmerkingen zijn, dan mogen die gemaild worden naar:

info@scoutingdeklomp.nl

Scouting de Klomp